2021. október
H K S C P S V
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Szolgáltatások

Objektumvédelem:

Társaságunk tevékenységi körének gerince az élőerős objektum és területvédelem. Ennek szellemében munkatársainkat úgy választjuk ki, hogy a felmerülő sokrétű feladatok ellátására alkalmasak legyenek.

Új megbízások esetén elsajátítják a telepített épületfelügyeleti, biztonsági, tűzoltó és egyéb rendszerek, liftek kezelését. Magas színvonalon biztosítják a megbízó partnereinek, vendégeinek objektumba történő beléptetését, igény esetén számítógépes regisztrálását, épületen belüli kísérését, idegen nyelvű tájékoztatását, illetéktelen személyek kiszűrését és belépésének megakadályozását. Üzemeltetik az épület felügyeleti és gépészeti rendszereit. Ellátják az objektumokban rendszeresített kulcsok, belépő kártyák kezelését, nyilvántartását, a közüzemi rendszerek felügyeletét.

Rendezvénybiztosítás:

Az esemény helyszínének felmérése után, teljes védelmi tervet készítünk a megrendelő igényeinek megfelelően. Fel vagyunk készülve a rendezvények őrzésvédelmi feladatainak ellátására, mint:  vendégek beléptetése, jegyszedés, csomag illetve ruházat átvizsgálás, veszélyes tárgyak kiszűrése, a terület biztosítása, igény szerint kamerás megfigyelés, folyamatos járőrszolgálat, a rendezvényt zavaró személyek eltávolítása és távoltartása, a különleges személyek testőri biztosítása és szállítása.

Személyvédelem:

A személyvédelem történhet lakásban, munkahelyen, rendezvény helyszínén, vagy utazáshoz.

A személyvédelem (testőr szolgálat) a megrendelő, vagy más személy (családtagok, üzleti partnerek) életének, testi épségének védelmét jelenti.

Helyszínbiztosítás:

Filmes forgatási helyszíneinek biztosítása, teljes körű közterület foglalással, hivatali ügyintézéssel, felvezető – kísérő autóval…